Adhurues dhe bashkobas të nderuar,

nëse kini dëshirë të organizoni Koncert,
Mbrëmje rinore, Darsëm apo Gëzim familjare
me këngë dhe muzikë shqiptare, atëher na
kontaktoni...

Besimi juaj për ne është obligm me ndërgjegjësi dhe përkushtim t´plot.

Falemiderit për besimin tuaj.

Ermelinda
Lajçaj


 

Gjermani Tel.: +49 (0)1522 323 55 33
Malsi Tel.: +382 (0) 69 747 226
www.ermelinda.de
www.ermelinda-lajcaj.de
Email: info@ermelinda.de 

Emri
 
Mbiemri
 
E-Mail
 
Porosia